Find Trækvogn blandt 41+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående trækvogne er senest opdateret i dag (19/07 - 2024) kl. 09:06

Du er landet på Trækvogne.dk, det helt rigtige sted at finde trækvogne. Vi har udvalgt 41 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det trækvogn tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 41 forskellige trækvogne fra 10 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af RASK Trækvogn 101 x 50 cm Black 8-wheel

RASK Trækvogn 101 x 50 cm Black 8-wheel

649 kr.

Billede af Sammenklappelig Trækvogn Blå - Outlust

Sammenklappelig Trækvogn Blå - Outlust

749 kr.

Billede af Trækvogn billy rød

Trækvogn billy rød

1199 kr.

755 kr.

Billede af Foldbar trækvogn 77*47cm - med justerbart håndtag - Sort

Foldbar trækvogn 77*47cm - med justerbart håndtag - Sort

1209 kr.

699 kr.

Billede af Green>it Trækvogn - foldbar

Green>it Trækvogn - foldbar

799 kr.

617 kr.

Billede af Trækvogn billy blå

Trækvogn billy blå

1199 kr.

799 kr.

Billede af Trækvogn, sammenklappelig - til alle terræner

Trækvogn, sammenklappelig - til alle terræner

699 kr.

499 kr.

Billede af Trækvogn, stor model - sammenklappelig - til alle terræner

Trækvogn, stor model - sammenklappelig - til alle terræner

949 kr.

749 kr.

Billede af Foldbar trækvogn m. bremse, navy

Foldbar trækvogn m. bremse, navy

2099 kr.

1.604 kr.

Billede af Trækvogn Deluxe foldbar - 80 kg

Trækvogn Deluxe foldbar - 80 kg

999 kr.

749 kr.

Billede af Outwell Trækvogn - Hamoa Transporter - Sort

Outwell Trækvogn - Hamoa Transporter - Sort

1535 kr.

1.289,95 kr.

Billede af Trækvogn inkl. Tilbehør

Trækvogn inkl. Tilbehør

3599 kr.

3.358 kr.

Billede af OYOY Trækvogn - Rainbow m. Klodser - Natur

OYOY Trækvogn - Rainbow m. Klodser - Natur

799,95 kr.

479,97 kr.

Billede af Outwell Cancun Transporter - Trækvogn

Outwell Cancun Transporter - Trækvogn

1199,95 kr.

1.067,95 kr.

Billede af Fabelab Trækvogn i flet

Fabelab Trækvogn i flet

799 kr.

399,50 kr.

Billede af Foldbar trækvogn 77*47cm - med justerbart håndtag - Rød

Foldbar trækvogn 77*47cm - med justerbart håndtag - Rød

1209 kr.

699 kr.

Billede af Foldbar trækvogn LUX

Billede af Travellife trækvogn med reflex

Billede af Hjulholder til dine sommer- og vinterdæk 225mm, aluminium, trækvogn, inkl. beskyttelsesdæksel

Billede af Kids Concept Trækvogn - Mammut - Grå

Du kigger lige nu på 41 trækvogne fra 10 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Dantoy Fabelab Kids Concept Le Toy Van Outwell OyOy Pinolino Smoby Travellife vidaXL

3 gode grunde til at du bliver glad for at købe en trækvogn til dine børn – og 2 ting du skal overveje inden du køber

En trækvogn kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Den er god at have med på tur, når familien skal have en ekstra hyggelig dag et sted. Der kan være en masse indhold i en trækvogn og kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan have med. Hvis man læser videre, vil man overveje en trækvogn endnu mere end man gjorde før, mens man samtidig får nogle gode overvejelser med på vejen, som kan hjælpe til købet af den næste trækvogn.  

Det praktiske ved en trækvogn

Det praktiske aspekt er nok en af de største grunde til, at man burde købe en trækvogn. Ikke nok med, at man ikke behøver at have alle sine tunge ting i en taske på ryggen, så kan man endda også sætte sine børn op i den.

Der er muligheder for både at have deres legetøj, madpakken og ekstra overtøj med, når man skal ud på tur. Men hvis man ikke skal på en heldagstur, vil den stadigvæk være praktisk at have med. Hvis forældrene har planlagt at gå en dejlig eftermiddags- eller aftentur, så er det ofte lidt længere end børn synes er sjovt. Børnene kan nemlig ikke gå lige så langt, og de mister nemt tålmodigheden og vil hurtigt hjem igen.

Fordelen ved en trækvogn er, at man bare kan sætte dem op i sådan en og så gå derudad. Det gælder både, hvis det er et enkelt barn, men også hvis det er to børn. Der er nemlig ofte plads til flere i en trækvogn.

Noget man som forælder også bliver nødt til at tænke over er, at ens børn jo vokser og dermed også vejer noget mere med tiden. Det bliver i længden hårdt for kroppen, hvis man altid skal bære rundt på sit barn, når det bliver træt. Derfor virker en trækvogn, som en super god løsning på denne problematik.

Transporter dine børn på en sjov måde

Det er et langt sjovere transportmiddel for børnene, når der er noget som ruller under dem. Som beskrevet tidligere så er børn utålmodige af natur. De gør det ikke af ond vilje, men en lang gåtur er og bliver bare ikke lige så spændende som at lege ude i haven.

Vil man som forælder gerne have sit barn med på tur, er det en nem løsning at sætte det op i sådan en vogn. På den måde får de også en god oplevelse. Der er nemlig ikke noget ved det, hvis forældre og børn skal være uenige, hver gang man skal ud at gå en tur.

Børnene vil uden tvivl elske at blive transporteret i en trækvogn. Det tilføjer nemlig det legende element til turen, som de måske har manglet. Barnet eller børnene, der sidder i trækvognen, vil få lov til at opleve hele gåturen uden, at de selv synes, det er anstrengende eller kedeligt.

De får de præcis samme oplevelser, som forældrene gør, men de får lov til at få dem siddende og mens de slapper lidt af. Det kan endda være, at det vil motivere dem til selv at spørge om hvornår I skal på tur igen.

Få en god oplevelse ude i naturen

Det er vigtigt for børn at komme ud og opleve den natur, der omgiver os. Det kan dog være svært at få dem med, fordi de bliver så hurtigt trætte. Her kan man snildt benytte sig af en trækvogn til formålet.

Man kan pakke alt ned i vognen og resten kan man have i tasker ved siden af. Det kan være, at maden kan opbevares i en rygsæk, mens alt det der kan tåle en smule mere, kan komme ned i trækvognen.

Hvis man ønsker at nyde naturen på en rolig facon, kan man tage sin trækvogn, pakke den med tæpper og puder, for derefter at placere barnet eller børnene i den. Herefter kan man køre afsted til et hyggeligt og afsides sted, hvor man kan holde en picnic.

Selv om man bor i byen, kan man også godt få gavn af den. Man kan for eksempel trække vognen med barnet gennem de mange gader eller køre den ned i en af byens parker. Der findes mange muligheder, og barnet eller børnene vil få en masse glæde af dette køb.

Overvejelser når du køber en trækvogn

Inden man køber en trækvogn, skal man for det første overveje, hvad den skal bruges til. Skal den transportere et enkelt barn plus noget ekstra eller skal den holde til lidt af hvert? Det afgør nemlig hvilket materiale, som man skal købe sin trækvogn i.

De lidt tungere materialer plejer også at være dem, som holder bedst i sidste ende. De er dog også tungere at trække rundt med, hvis man har intentioner om at bruge dem til de længere ture. Man kan nemlig også godt få noget letvægtsmateriale, som gør det nemmere at have den med på de ture.

Det skal derudover være nogle stabile hjul, som kan holde til mange forskellige slags underlag. Den skal køre godt på både veje og for eksempel en skovbund.

Ikke helt sikker på at en trækvogn bør shoppes online?

Der bliver bestilt trækvogne online fra hundredevis af forskellige mennesker hver dag - og derfor har vi lavet trækvogne.dk til at hjælpe med købene. Man behøver knap nogle argumenter for at købe online - men alligevel har vi samlet 3 af de bedste.

Nemt at undersøge trækvogn tilbud

Det er meget nemt at skaffe sig et overblik over priserne på trækvogne når man handler på nettet. Du er allerede på trækvogne.dk, så det er bare at gå op blandt produkterne og begynde at kigge dem igennem. Der er priser fra mange forhandlere, så det er nemt at danne sig et overblik og vælge den forhandler der tilbyder den billigste pris.

Online er der ikke nogen kø

Hvis detailbranchen taber terræn til nethandel skyldes det blandt andet én ting - at man ikke skal stå i kø på nettet, men kan handle så snart man har lagt sin trækvogn i kurven.

Sådan er det bestemt ikke i detailhandlen som er konstant underbemandet og hvor de fleste af os har prøvet at ende i en alt for lang kø mens de få ekspedienter der var i den grad tog deres tid - en oplevelse man gerne vil være foruden.

Og det kan man ved at købe via nettet.

Alle kan finde ud af at handle trækvogne på nettet

Alle kan være med når det kommer til at handle på nettet, det er simpelthen så dejligt nemt. Selv mormor sidder lystigt med ipaden og bestiller, og så er der altså ingen undskyldninger for ikke selv at købe sin trækvogn på nettet frem for at gå ned i en butik og stå i kø for at købe den selv. Hvis den ældre generation kan, så kan du også.

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden portal sæbeboblemaskine.dk. Ud over trækvogne.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Trækvogne.dks støtter

Tak til vores partnere der gør det muligt at drive Trækvogne.dk:

Find det du mangler på trækvogne.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 322 produkter fra mere end 73 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 542 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-19 09:06:53.

5
Produkttyper
322
Produkter
73
Forhandlere
542
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.