Udgivet i Gode artikler til familien

Familieferie ved Gardasøen - 6 tips til at få den bedste ferie

Af Trækvogne.dk

Gardasøen er et af de rejsemål, som danskerne virkelig elsker. Og dette er heller ikke så mærkeligt. Gardasøen har nemlig rigtig meget at byde på i form af fantastisk natur, spændende oplevelser og mange hyggelige italienske byer. Kombinationen af alt dette gør Gardasøen til det perfekte rejsemål for de fleste familier. Nedenfor er der samlet en række tips til, hvordan I kan få den bedste ferie ved Gardasøen.

Tag på kør-selv-ferie

Der er mange, der vælger at tage en kør-selv-ferie til Gardasøen. At tage en kør-selv-ferie har også mange fordele. For det første giver en bil dig og din familie en stor frihed. Har I jeres egen bil med er det mindre begrænset, hvad I kan pakke og tage med på jeres familie og derudover udvider det jeres muligheder for at få en masse unikke oplevelser i området.

For det andet kan en bilferie være et billigt alternativ, hvis I er en hel familie, der skal afsted på ferie. Ved tage bilen kan I spare mange penge på flybilletter ned til Gardasøen samt på transport rundt i området. Ved at vælge at tage bilen på ferie frem for de andre transportmuligheder får dig og din familie deres større frihed, når I rejser, hvilket kan bidrage til at give jer den bedst mulige ferie.

Find ud af hvordan I ønsker at bo

For at få den bedste familieferie er det en god idé at overveje nøje, hvordan I kunne tænke jer at bo imens i er på ferie. Ved Gardasøen er der et hav af forskellige overnatningsmuligheder. Mange vælger at bo på en campingsplads, når de besøger Gardasøen. Vælger I at tage på campingferie har det en række fordele.

En campingferie er en billig ferieform og medbringer I jeres eget telt eller en campingvogn vil I kunne overnatte relativt billigt. Derudover har mange af campingpladserne omkring Gardasøen et hav af faciliteter som eksempelvis et poolområde eller børneklubber, så rejser du sammen med børn kan en tur på en campingplads helt sikkert give jer en masse sjove oplevelser.

Der er som nævnt også andre overnatningmuligheder ved Gardasøen. Ønsker I ikke at campere findes der også et stort udvalg af hyggelige hoteller i området. Der er altså mand muligheder når det gælder valget af overnatningsform, og hvilken type der vil sikre jer den bedste ferie afhænger i høj grad af jeres præferencer.

Vælg den rigtige lokation

Regionen omkring Gardasøen har meget mere at byde på end kun den smukke sø. Omkring søen ligger de mindst ligeså smukke bjerge. Ønsker en badeferie vil det være oplagt at på lige ved søen, så I kan hoppe i hver morgen og nyde det lækre valg. Rejser I ikke afsted for at nyde vandet kan I bo oppe i bjergene, hvor der er et hav af smukke naturoplevelse og rig mulighed for at få en aktiv ferie.

Hvilken lokation, der er den helt rette for jer afhænger meget af, hvilken type ferie I ønsker. Uanset hvor I vælger at bo vil der hverken være langt til søen eller til bjergene, så I vil uden tvivl få en ferie fuld af oplevelser og smuk natur.

Overvej hvad I ønsker at opleve

Når først alt det praktiske er på plads er det en god idé at overveje, hvad I ønsker at opleve på jeres rejse til Gardasøen. Der findes et hav af muligheder for at se spændende seværdigheder i dette områder. Eksempelvis vil I kunne besøge en smuk blomsterpark, en dyrepark og et helt unikt godt. Tager I afsted i jeres bil har I også rig mulighed for at planlægge nogle dagsture rundt i det større byer i Norditalien. Her kan I eksempelvis besøge modebyen Milano eller de fantastiske kanaler i Venedig.

Rejser I med børn er der derudover rig mulighed for at få nogle oplevelser, som børnene vil elske. Ikke langt fra Gardasøen ligger Italiens største forlystelsespark Gardaland, som helt sikkert er et besøg værd. Mulighederne er altså mange, når I rejser på ferie til Gardasøen. Overvejer I hjemmefra hvad I ønsker at opleve vil I uden tvivl få den bedste familieferie.

Nyd naturen

Naturen ved Gardasøen er i den grad en seværdighed i sig selv som bør opleves. Ønsker I den bedst mulige familieferie kan I med fordel besøge et vandfald eller tage på sejltur på søen. Vælger I at tage en sejltur i det gamle havneanlæg kan I se frem til en tur forbi det gamle borganlæg og den spændende romerske villa Grotte di Catullo. Her vil I måske også være heldige at kunne skimte bomberne fra den varme kilde Boiola, der leverer vandet til termalbadene.

Uanset hvad I vælger at opleve, så vil I med garanti kunne få en rigtig dejlig dag sammen i området omkring Gardasøen. Gardasøen er nemlig meget mere end de hyggelige gamle italienske byer, så ønsker I den bedst mulige ferie kan i med fordel gå på opdagelse i naturen i denne region.

Giv dig selv nogle fantastiske smagsoplevelser

En af din ting, der altid bidrager til en god ferie er at gå på opdagelse i det lokale køkken på ens rejsemål. Hvis du sætter stor pris på lækker mad tilberedt af gode råvarer, så vil Gardasøen i den grad kunne leve op til dine forventninger. De fleste kender det italienske køkken. Men det italienske køkken er meget mere end god pizza og en omgang spaghetti med kødsovs.

Hvis I ønsker at få nogle gode smagsoplevelser på jeres ferie vil et godt tip være at tage ud og besøge de lokale egnsretter, hvor I kan blive præsenteret for det de lokale spiser. Bor I et sted hvor I har egen køkken kan det også være en hyggelig oplevelse at tage ned på et lokalt marked og selv tilberede et lækkert måltid i jeres køkken. På den måde kan I i den grad nyde jeres familietid sammen og få den bedste ferie.

Find det du mangler på trækvogne.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 317 produkter fra mere end 71 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 532 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:52:11.

5
Produkttyper
317
Produkter
39
Brands
71
Forhandlere
532
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.